CUM VA FI AFECTATĂ ROMÂNIA DE VICTORIA LUI DONALD TRUMP

Dacă Donald Trump va ieși președinte, chiar și lingăii din România vor trebui să plătească la IRS o taxă pentru fiecare limbă dată unui cur american.

Dacă Donald Trump va ieși președinte, ”Scutul” Deveselu va deveni o echipă de fotbal din campionatul județean Olt.

Dacă Donald Trump va ieși președinte, americanii își vor pierde credibilitatea în ochii românilor atunci când vor mai încerca să salveze lumea în filmele cu extratereștrii, meteoriți și apocalipse.

Dacă Donald Trump va ieși președinte, filmele cu dizidentul Robert de Niro vor deveni în România aproape la fel de difuzate ca acelea cu Pistruiatu.

Dacă Donald Trump va ieși președinte, toate McDonaldsurile din România se vor transforma, în semn de protest, în lactobaruri.

Dacă Donald Trump va ieși președinte, la New York, Los Angeles și San Francisco, în orele în care se va lua curentul, americanii vor asculta la radiouri cu baterii, pe șestache, Vocea României.

Dacă Donald Trump va ieși președinte, hipsterii din România vor fi atât de scârbiți, încât vor boicota KFC-ul cel puțin o dată pe lună.

Dacă Donald Trump va ieși președinte, în România se va institui pe 4 iulie zi de doliu național.

Dacă Donald Trump va ieși președinte, Antena 3 nu va mai lua nici un premiu în Statele Unite, ci va fi nevoită să-și orienteze atenția spre Mexic, acolo unde apetitul pentru telenovele e oricum mult mai intens și unde revoluționarii umblă pe plajă cu o singură lentilă din cauza sărăciei.

În semn de protest față de victoria lui Trump, Halloween va fi decretată Ziua Națională a României pe toată perioada mandatului său.

Dacă Donald Trump va ieși președinte, chiar și monarhiștii din România se vor dezice de republicanii americani.

Dacă Donald Trump va ieși președinte, frica de ruși va deveni atât de acută, încât se va da un decret pentru restaurarea preventivă a pancardelor din anii `50.

Dacă Donald Trump va ieși președinte, Statuii Libertății de la Boldești-Scăeni i se va alătura, tot preventiv, un monument dedicat soldatului sovietic eliberator.

Dacă Donald Trump va ieși președinte, Arșinel va juca rolul principal în remake-ul ”Dictatorului” lui Chaplin, o producție sponsorizată de farmacia inimii, ”Cateeena”.

Dacă Donald Trump va ieși președinte, intelectualii liberali vor deveni atât de depresivi, încât vor uita timp de 24 de ore de ateism, veganism, egalitarism și discriminările la care e supusă populația LGBT.

Dacă, în schimb, va triumfa democrația și va câștiga doamna Hillary Clinton, lucrurile vor reintra pe un făgaș normal, iar Statele Unite vor duce în continuare doar războaie drepte, de cucerire, nu războaie nedrepte, de apărare, așa cum am învățat din manualele de istorie că făceau și străbunii noștri, the ducks and trucks.

Advertisements
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s