CINE SUNT “XENOFOBII” DIN PAKISTAN?

Distinși oameni din sfera politică, din viața culturală și din presă, încearcă să ne convingă și să ne arate cât suntem de intoleranți şi de xenofobi atunci când ne manifestăm oprobriul și groaza față de atentatele cu bombă ale fundamentaliștilor musulmani. Ni se spune că oamenii ăștia sunt marginalizați, discriminați și împinși spre violență de o societate care nu-i acceptă. Practic, ni se explică, mai voalat sau nu, că noi suntem cei vinovați, sau că, în cel mai rău caz, avem partea noastră de vină.
Dar iată că ieri, poate tocmai în timp ce palavragiii nebuniei își storceau creierii ce concesii să le mai facă “victimelor” colonialismului, ce priviliegii să le mai acorde în detrimentul “rasiştilor” plătitori de taxe și cum să le mai satisfacă multiplele pofte, în Lahore, Pakistan, o țară cu o majoritate musulmană covârșitoare, a cărei capitală de numește Islamabad, musulmanii radicali au mai pus-o de-un atentat cu bombă, tocmai în ziua Paștelui catolic, sărbătorit de o minoritate aproape neglijabilă numeric.
Poate ne explică iluminații toleranței ce-i motivează pe musulmanii dintr-o țară islamică (97% din locuitorii Pakistanului sunt musulmani) să ucidă niște creștini inofensivi?! Să sfârtece corpurile unor copii cu schije și cuie doar pentru că aparțin unei alte religii?
Dacă în Europa se simt marginalizați, discriminați, vexați, frustrați, care-i problema acolo, la ei acasă? Probabil că după o analiză amănunțită a fenomenului, tot europenii vor fi găsiți vinovați, pentru că, nu-i așa, le-au băgat creștinismul pe gât unor cetățeni care puteau fi atât de fericiți, de liberi și de prosperi dacă erau musulmani!
Şi sunt convins că până nu vor auzi o bombă ticăind la doi paşi sau nu vor vedea tăişului unei macete coborând spre propriul grumaz, aceşti apologeţi ai apocalipsei europene vor refuza să accepte că în spatele privirilor goale ale aşa-zişilor”credincioşi” nu există altceva în afară de fanatism, ură viscerală, întuneric şi moarte.
Dacă noi suntem xenofobii din Europa, cine sunt xenofobii din Pakistan?
Advertisements
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

4 Responses to CINE SUNT “XENOFOBII” DIN PAKISTAN?

 1. Cugetatoru' says:

  Sigur nu te sperie si filmele cu boogeyman sau mai stiu eu….mai degraba te-ai intalni cu un “credincios” de pe meleagurile noastre care si-ar dori in colectia lui personala grumazul tau .Asta cu xenofobia , cu fanatismul religios si nu numai sau cu ura rasiala….e ca o tocana putrezita ( deci, nu o poti manca dar cum sa o mai digeri). Dar, din pacate ( si o spun deja a o mia oara)….majoritatea digera fara nici o problema orice kkt , fiind un produs al propagandistilor si prinde bine la public…unii spun , ca kkt-u lor are chiar un miros placut cat si un gust de kko!

 2. tucu says:

  Articole de genu celui de mai sus provoaca si incurajeaza radicalizarea ! Nasol daca nu constientizezi ca ai o mare responsabilitate fata de ce scoti pe gura……

  • goranmrakic says:

   Știu că adevărul îi supără pe ipocriți, dar nu toată lumea se poate ascunde la nesfârșit după eufemisme călduțe și libertinisme răsuflate. O generație de politicieni iresponsabili a adus Europa aproape de colaps, ar fi bine să nu-i mai ascultăm pe urmașii lor ideologici nici măcar atunci când cerșesc atenție…

 3. Pingback: CINE SUNT “XENOFOBII” DIN PAKISTAN? | Goran Mrakic | Rezistența Creștină

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s