AMERIKA IST WUNDERBAR…

Singurele alegeri cu adevărat importante, spre deosebire de caragialetele locale cu iz colonial, sunt cele din SUA. Acolo chiar se decide soarta unei părți importante a lumii, care, din fericire sau nu, înglobează și nenorocitele noastre raiale balcanice.
Faptul că momentan există doi candidați din afara establishmentului, cu șanse de a se califica în finală, este uluitor. Așa ceva ar fi fost inimaginabil în urmă cu câteva decenii. Oricât de mult ar fi miștocăriți și caricaturizați de presa mainstream și de hipsterii isterizați, faptul că societatea americană dă semne că ar vrea să-și întoarcă fața de la politica externă ultraagresivă (și nocivă pentru toată lumea) către propria ogradă, dovedește că lucrurile chiar pot să se schimbe atunci când devin critice.
Pentru că nu am nicio îndoială că doamna Hillary va ezita vreo secundă să declanșeze un război cu consecințe incalculabile.
Parcă e mai relaxant să râzi de poticnirile și gafele unui clown decât să răposezi sub bombele noilor iezuiți ai democrației.
Advertisements
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

One Response to AMERIKA IST WUNDERBAR…

  1. Batranu' says:

    Din pacate pentru doamna Hillary (daca ar iesi) exista pe lumea asta niste mujici, condusi de un mujic mai mare care nu ar ezita sa-i aplice o binemeritata corectie, c-asa-i in tenis.Pai vita aia la menopauza ce poate face decat sa declanseze un razboi?Oricum habar nu are cum e cu razboiul, doara e femeie.De asta nu sunt eu de acord cu femeile la conducere, sunt mult prea sangvinice, la modul ala prost, gandesc cu pixda si sunt atata de razbunatoare…Cta despre aia din afara establishmentului, sigur ca da…Trump o facut banii in Lesotho…vezi de treaba, e de-al lor.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s